Количката е празна


Доставка, Гаранция, Рекламация

ДОСТАВКА

Доставка с Еконт - цените варират според килограми и цена за наложен платеж. Посочената цена при избор в менюто за завършване на поръчката  е ориентировъчна и ще бъде окончателно фиксирана според официалната тарифа на Еконт за деня.

 

Поръчки приети до 17:00ч се получават на следващия ден.

Поръчки приети в петък до 17:00 се получават в събота.

Поръчки приети в петък след 17:00 получаване в понеделник.

Поръчки приети в събота и неделя получаване понеделник/ вторник.

Доставката за връщане на стоки се поема от клиента.

Потребителя е задължен да потърси,приеме и заплати сумите по своята поръчка (пратка с поръчаните от него продукти),както и транспортните разходи по същата в срок от 3 дни след пристигането й до неговия адрес или посочен офис на куриерска служба. В случай,че не е потърсена след този срок и не е уговорено друго, Потребителя е задължен да освободи пратката като заплати транспортните разходи в двете посоки.

Гаранция и връщане

Online магазин RIZZO Shoes предлага търговска гаранция за обувните изделия от 30 дни от датата на получаването на стоките .Стоките отговарят на чл. 120 по ЗЗП. При констатирани явни дефекти рекламация се предявява до 3 дни от получаване на стоките.

Не се предлага гаранция за дрехи и чанти.

Не се предлага гаранционно обслужване на модели в ликвидация и такива с намаление от и над 50% от продажната цена.

При разлепване и отстраним дефект обувките се отремонтират. Online магазин RIZZO Shoes поема разходите по ремонта и куриерската услуга .Не се връщат пари и не се дава нова стока. Online магазин RIZZO Shoes ще отремонтира обувките в най-кратък срок(съгласно ЗЗП до 30 дни от датата на предявената рекламация).

Дефекти даващи основание за рекламация:
–сцепване на кожата (но не наранена повърхност на кожата в следствие от експлоатацията на обувките).
–пречупване на ходилото
–разцепено ходило
–разкъсан шев на лицето
–падане на форта

Клиентът трябва да уведоми online магазин RIZZO Shoes на телефон 0896 939 828 за предявената рекламация.

Отказ от стока

Съгласно чл.55 по ЗЗП клиента има право да върне закупените стоки в срок от 14 работни дни.Съгласно Закона за Защита на Потребителите(ЗЗП)стоките трябва да са със запазен търговски вид (да са в оригинална опаковка с поставени етикети и стикери; да не са носени, да нямат видими следи от употреба по ходилото ,тока, лицевата страна на кожата и вътрешната страна-хастара). Клиентът не трябва да къса етикета и да отлепя стикерите от стоката докато не се увери ,че няма да я върне в online магазин RIZZO Shoes.

Не се приема връщане и/или замяна на стоки в ликвидация и такива с намаление над 50% от продажната цена.


Клиентът трябва да уведоми online магазин RIZZO Shoes на посочения телефон за контакти за намерението си да върне стоката до 14 работни дни от датата на получаването й.Клиентът заплаща стойността на куриерската услуга за връщане на стоката.

Online магазин RIZZO Shoes възстановява на клиента стойността на върнатата стока  след получаване й и уверяване след преглед в нейната цялост и запазен търговски вид . Изплащането на сумата става чрез паричен  превод до 14 дни. Не се приема обратно стока с наложен платеж.

.